GESCHIEDENIS

Al sinds 1965 kunt u terecht bij loodgietersbedrijf J. Bode voor alle denkbare werkzaamheden. De oprichter Jan Bode heeft in 2000 het stokje overgedragen aan zijn schoonzoon Loek van Zeeland. En sinds 2016 is Bernard Benoist de nieuwe eigenaar. Bernard is als leerling begonnen bij J. Bode B.V. en is dus al jaren bekend met het bedrijf.

Na jaren werken vanuit het pand aan de Ieplaan, werd het tijd voor een ruimer jasje. Sinds januari 2009 zijn wij gevestigd aan de Cobbenhagenstraat 16 in de Plaspoelpolder te Rijswijk.

Hier hebben wij een prachtige bedrijfshal waar wij onze materialen en apparatuur kunnen bergen. Hier is ook de werkplaats waar wij het ambachtelijke loodgieterswerk kunnen voorbereiden, zoals het zetten van zinken goten en dergelijke. Onze leveranciers kunnen hier ook met gemak hun leveringen laden en lossen.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf (InstallQ). Daar hechten wij veel waarde aan. Er staat bij ons niet voor niets op onze bussen “ken de erkende, zeker is zeker”. Wij leveren vakwerk met goede service en garantie. Onze medewerkers zijn vriendelijk, fatsoenlijk, werken netjes en gaan respectvol om met andermans eigendommen.

Onze allround monteurs zijn goed geschoold en doordat wij aangesloten zijn bij o.a. de branchevereringen Techniek Nederland, worden zij bijgeschoold met alle nieuwe technieken. Zodat wij u zowel ambachtelijk werk als moderne techniek kunnen garanderen. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Vele monteurs hebben bij ons de fijne kneepjes van het vak geleerd.

 

Bedrijfspand J. Bode in Rijswijk 2